TENSE ontwerpt Eetwinkel in Leiden

Posted on mei 17, 2013 in INTERIEUR tense, NEWS tense, TOVERFABRIEK tense

In het centrum van Leiden zal begin 2014 een eetwinkel worden geopend. TENSE ontwerpt voor de Toverfabriek het interieur en KREUK architectuur tekent voor renovatie van de gevel en bouwkundige aanpassingen aan het gemeentelijk monument.

Opening de Zuster 7 september

Posted on aug 29, 2012 in NEWS tense
Opening de Zuster 7 september

Het bedrijfsverzamelgebouw de Zuster waar TENSE haar kantoor houdt, opent vrijdag 7 september officieel haar deuren. 17.00 Opening De Zuster door wethouder Pieter Guldemond 17:30 Openhuis: u kunt een kijkje nemen bij de huurders. 18:00 BorrelĀ met mooi weer! Download de uitnodiging hier!  

TENSE heeft een nieuw gezicht

Posted on jul 10, 2012 in NEWS tense
TENSE heeft een nieuw gezicht

Een nieuwe werkruimte vraagt om een nieuwe, frisse huisstijl. TENSE ontwerp is clean, subtiel, eigenwijs en slim bedacht, of het nu gaat om PRODUCT tense, INTERIOR tense of HORECA tense.

Toverfabriek

Posted on jun 28, 2012 in NEWS tense, TOVERFABRIEK tense
Toverfabriek

TENSE ontwerp richt een creatief collectief op samen met KREUK architectuur, genaamd de Toverfabriek. De Toverfabriek is sterk in complexe ontwerp vraagstukken op het gebied van architectuur en interieur opdrachten, waarbij de samensmelting tussen deze disciplines vereist is. In het bijzonder is de Toverfabriek ervaren in ontwerpen voor onderwijs, retail en horeca bedrijven. In recente […]

TENSE verhuist

Posted on jun 1, 2012 in NEWS tense

Vanaf 1 juni 2012 is TENSE gevestigd in een inspirerende nieuwe werkruimte in hartje Delft. In het oude zustergebouw aan de Gasthuisplaats is een nieuwe creatieve broedplaats gestart genaamd de Zuster. Voor meer informatie over de Zuster en haar bewoners kijk op www.dezuster.com.