Toverfabriek

Posted on jun 28, 2012 in NEWS tense, TOVERFABRIEK tense
Toverfabriek

TENSE ontwerp richt een creatief collectief op samen met KREUK architectuur, genaamd de Toverfabriek. De Toverfabriek is sterk in complexe ontwerp vraagstukken op het gebied van architectuur en interieur opdrachten, waarbij de samensmelting tussen deze disciplines vereist is. In het bijzonder is de Toverfabriek ervaren in ontwerpen voor onderwijs, retail en horeca bedrijven. In recente projecten zijn ook uitgebreide conceptomschrijvingen onderdeel geweest van de opleverdocumenten, waarbij de opdrachtgever direct met partijen als Gemeenten, banken of investeerders om de tafel kan. De Toverfabriek heeft een groot netwerk aan creatieve collega’s, waaronder grafische ontwerpers, kunstenaars en fotografen, zo fungeert de Toverfabriek als centraal aanspreekpunt en conceptbewaker van de opdracht. Als opdrachtgever wordt u altijd nauw betrokken in het ontwerpproces, zodat alle oplossingen exact aansluiten bij uw wensen. Wilt u meer weten over de Toverfabriek, kijk dan op www.toverfabriek.nl voor meer informatie over recente projecten.